Thursday, 30 June 2011

kEMBALI!!!

HYE!!!

Salam....

Da lame x update belog!!!!! huhuhuhuhu... sibuk yang memanjang dengan kerja n small bisness .. uhuhuhuhu...

kenape hari ni boleh update plak? hehehehe.... sebabnye.. hari ni adalah hari keDUA... DUA ye... aku MC... sebab sempot yang tetibe datang menyerang bersama kesan2 sampingan yang lain.. hahahhaha...
tapi boleh lagi setakat nak online .... huhuhuhuhu...

so!!! bile pepagi nak p keja ase macam.. alahai malasnye nak masuk opis arini.... huhuhu... korang ade x ase cam tu? kalau xder memang boleh tabik sepering kat korang ni.... huhu

tapi nak jadi tebiat manusia ni.. bile dah dok umah cam gini.. BOSAN !!! (la pulak) haish!!! itulah manusia.. hahahahha...




mari lah kite same berpk!!!!

ok lah!! tata.. yang baik buat teladan... yang tak elok buta sempadan ye kwn2!!!!

da...