Saturday, 30 April 2011

Photo Sharing!!!!

ermm... salam... entry kali ni aku juz nak share gambo2 yang TERsnap secara sengajanya... hahahhahahaha... waktu aku g amik adik aku kat PSIS!!!!

aku tak de motif tertentu ye... cume mengisi kekosongan masa....

nilah aku... hikhikhik... ekceli aku tak pandai posing... hahahahaha...

ni lah adik aku.... yang pompuan tu la yang aku kutip kat PSIS tu ... hikhikhikhik....
n yang lelaki tu the one and only luvly young boy dalam pemly aku... buah hati pengarang jantung.... FARID DANIEL... ramai yang kate muke adik aku yang lelaki ni seiras muke aku... betol ke?
aku ase adik aku ni agak hemsemdan cumil... so kalo korang kate kitowang seiras maksudnyer.. aku on hemsem a.k.a shantek (malu3) + cumil la kan? hahahahahahahaha....
nilah mak aku yang tercinta!! luv u mummy!!!!
ni baru sikit ni..ada lagi 5 orang adik aku kat umah.. tak muat kete nak itot!!!!

last pix menunjukkan aku lagi cerah dari adik aku.. hakhakhakhakhakhak....

kalo korang nak tau nilah adik aku yang selalu teman aku gadoh!!! hahahhaha..
umuahxx!!! kakak mane tak sayang adek wei.....
thanx coz readin....
see ya!!! tata!!!

Yey!! Yey!!! Yey!!

Entry kali ni aku dengan xciedt nye nak gtaw.. gambar konvo dah sampai.. hahahahahhahahaha... walau pon xsecomel(ewah pasan.. hahaha) dan x segempaq yang diharapkan... tapi sedikit bagge bile tunjuk kat adik2... hikhikhikhikhikhik....









Sekian lah gambar yang diterime.. hukhukhukhuk... ....
x bape nak comel kan? hermmm..... mak aku tanye apesai sengih sangat... hahahahhahahahahhaha....
 aku diam jer... dan tetibe aser berbaloi plak bekerja keras selama 3 tahun ... (tapi kalo usaha lebih sikit msty dapat medel kecik comel itu!!!) haish.....
ok.. tata!!!

Wednesday, 27 April 2011

uniknya sebuah kesunyian....

Salam...
Entry kali ni tak taw la sempena ape.... ermm.. mari kiter bercerite hakikat sebuah kesunyian.... (hikhikhik)...
secara amnya KESUNYIAN adalah Lonely dan Lonely adalah KESUNYIAN.. hakhakhakhak.. lawak ke?

macam bese la kan.. malam2 mcm ni adalah wak2 utk melayan ape yang ader lam pale otak....
bile ade kesunyianpasti ade RINDU yang datang bertandang... PASTI!!!

Rindu? iyer.. rindu pada kenangn lalu...
masa itu...
keadaan itu..
kejadian itu...
senyuman itu..
jenaka itu...
expresi itu...


comel nye!!!! geram sangat!!!! rindu...................... S.A.N.G.A.T..................

Tuesday, 26 April 2011


tetibe... aku terjumpe lagu ni.... bile dengar n tengok VC ni aser dekat dengan diri aku... huhuhu... sila lah layan yer!!!


Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Hanya sempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Hadir di angkasana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya...............

kesimpulannya... LOVE DOESNT MEAN THAT U HAVE TO BE TOGETHER...

berikanlah aku kekuatan!!!

Salam....



Sempena malam yang penuh kesedihan ni.. huhu.. aku tak tau nak kate ape sebenarnye.. banyak sangat yang aku nak citer... aku bingung aku takut aku xnak menyesal... aku perlu buat keputusan.. yang muktamad.. yang aku perlu tanggung akibatnye... aku dah penat.. penat biarkan masa yang tentukan sumenye... penat nak defend diri.. penat nak terangkan duduk perkara yang sebenarnyer... sebab aku taw berdiri atau duduk ke kiri atau ke kanan pasti ada akibatnye... pasti aku jua yang tersepit.. yang terselit...
Macam mane nak lawan kehendak hati.. macam mane nak betulkan diri.. macam mane nak fahamkan hati... macam mane nak belajar terima hakikat...


Ya Allah... kau tabahkanlah hatiku... Lelah hati dengan sifat positif... lelah jiwa dengan kepuraan2 yang dipaksa... sungguh aku nak lari jauh2.......... lari dari masalah tu bukan cara selesaikannye.. masalah perlu dihadapi... be positif be positif........





n i really need this pills!!!!




ok.. dat`s oll....

Monday, 25 April 2011

i`m back!!!!!

salam......

eherm3!!!! selamat bertemu kembali.. hehehehe... maap la ye da lame x membelog kan diri... sibuk... sangat sibuk dalam menyibukkan diri.. hakhakhakhak... ekceli da banyak yang berubah...

1st of all : aku kini dah bergelar TOUR COORDINATOR!!! hehehehehehe... ape tu? itu adalah sejenis pekerjaan.. hikhik... aku keje kat travel agency... kat Taiping... tempat praktikal lama aku... tetiba di satu hari sebelum konvo bos aku kol panggil keje.. aku pon ape lagi melompat la!!! memang aku nak keje sini sebab boleh banyak berjalan ke merata2!!! hakhakhakhak.... ok3.... sebenarnye sekarang da nak masuk sebulan kat sini... sekarang kat opis ni.. hikhikhikhik... (aku bukan mengulat taw.. tapi berlatih menaip kejap.. hikhikhik..) ok3... kat sini sume staff pempuan dan aku sorang jer melayu.. walaopon aku x faham ape diowang kate tapi diowang sume best!!!!!
Hopefully aku boleh keje lame kat sini... oklah memandangkan sekarang wak2 keje aku stop dulu.. nanty malam aku sambung k? (insyaallah)...

Jumpe lagi!!!!