Wednesday, 30 March 2011

Pasti ada yang terluka...

Entry ni x tau la utk ape... huhuhu.... walau ape pon yang kite buat atau cakap... knp mesti ade pihak yang terasa? mesti ader yang trluka? macm mane kite nak puaskan hati sume orang? perlu ke kite lukakan hati sendiri?
sebab walau ape pon yang kite buat atau cakap.. kite TAK KAN dapat jaga hati semua orang!!!!
tak de manusia yang sempurna... n again kite akan salah kan diri sendiri!!!!

silent is better!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salam....
lame menyepi yer... huhuhuhu...... bz sikit... malas nak ngadap pc ni... ader lappy kan senang..... herm......

SO...... back 2 da top... SILENT IS BETTER.... betoi ke? ader yang kate prinsip ni da x boley pakai... tapi bagi aku aku still gune lagi... diam 2 LEBIH baik... betul kan... kalau kite brckp kite x sedar mungkin kite ade melukakan hati sape2... sometimes kite x sedar pon ape yang kite cakap 2... sebab sume orang dibesarkan dengan lain2 cara.. sangat berbeza.. so setiap orang ader pandangan yang tersendiri....AND..............kebenaran itu menyakitkan.... bile kite berusaha menjaga hati orang lain dengan SOROK `da truth` yang blh mmbawa masalah,,dalam tak sedar hati sendiri yang sakit!!! sangat sakit!! kalau ckp kene jugak.. tak cakap pon kene jugak.. so diam 2 lebih baik!! yeah!!!


jd sy pilih utk senyap.... ermmm... lebih baik KOT.... huhuhu... korang cam ne lak? hehehhe....


mari kite membisu!!!!

Thursday, 24 March 2011

First FOLLOWER!!!

Eherm3!!!
Salam...

entry ni dkluarkan drpd rase xcited akbt tlah mndapat FIRST FOLLOWER!!!!! give a big clap 2 my first follower which oso my luvly2 pren HAJAR ADNAN..... tenkiu... hehehhehehehehehehe.... nk tau orang nyer..???? jap ek...
tada...............

inilah dier hajar adnan... my pren wif cute lips n gorgeos eye!!!!
 beliau sangat ceria   n sy sngat senang dpt berkawan dengan beliau!!! umuah!!! hehehehehehehe..
sekian...  terima kasih......

Pre Konvokesyen!!!!

Salam....
Entry kali ni nak share sal raptai konvo aku kat poli ni,.... seperti yang sedia maklum.. aku adalah LULUSAN politeknik sultan idris shah (hehehehhehe... setelah 3 tahun menempuh dugan yang pelbagai perisa) akhirnya aku pon bergelar lulusan diploma pengurusan pelancongan... Sepanjang 3 tahun aku kat sini mcm aku blaja.. n mcm2 yang aku dapat... termasuk lah `my bucuk`.... hehehehe....

ok3.... back 2 da story... aku sekarang ade dekat asrama setelah berjaya menyelinap masuk hasil bantuan adik aku yang cantik.... hehehehehe... ok3.... eherm3... (asyik gelak je bile nak abis storynye an..) raptai brmula dengan pengambilan jubah n cenderahat serta nombor ape ntah.. n sebagainya....

selesai amik jubah kami (yang berangkatan 2 kereta seramai 9 orang) merayap ke sungai besar... cari makan cari macam2 la.. akhirnya kami mengisi perut yang sudah berbunyi.... aku makan nasi gorenga kanpung + telur mata + teh o suam = rm 5... ( ok lah 2 kan)

....... selesai mengisi perut kami ke poli terCINTA... raptai yang complicated dengan beratur mengikut nombor pon dimlakan... semasa raptai kami diberi penerangan cam ne nant nak tunduk n amik diploma kat atas pentas.. dan tetiba aku terpk cam ne la kalo aku terungkur dengan bergayanye kat atas stage 2..(huwawawawawawa... mesti cun munye!!!) hahahahahaha... sudah la .. aku nak mandi... overoll aku hepi sebb dpt jumpe kengkawan sume!! tapi ader yang kurang.. hua!!!!!! my bucuk xder....











sekian sahaja gambar yang dapat aku share... credit to Mr Pratab di atas gambar2 yang meletop!!! 

 sweet memories ever!!!
ok.. out!!!

Wednesday, 23 March 2011

eherm!!!! testing!! testing!!

salam..... 
ooooOooOoOOoOoOoOoO...... uweekkkk... uweekkkk...(ala2 baby menangis baru lahir).. baru melangkah ke alam blogger... knp sy tetibe nak blogger? sebab rase seronok view n bace kawn2 punye blog... tibe2 tmbul ase nak menghiburkan hati peminta di luar sane...(cewahhhh..perasan x hingat aku neh)... huhuhu.... well... niat dah lame ader sebenanrnyer... tapi baru skrg direalisasikan... bz lah katekan.. hehehehe.... 1st entry ni tak tau nak tulis ape...  cume nak share rase xcited!!!!! wahhhhhh... aku dah ader blog.......